800
۱
رئیس دامپزشکی سراوان خبر داد؛

فعالیت تیم های نظارتی دامپزشکی سراوان بر ذبح دام در عید قربان

اسماعیل باران زهی گفت: نظارت‌های بهداشتی و شرعی بر ذبح اسلامی دام‌ قربانی به‌مناسبت روز عید قربان در شهرستان سراوان از سوی اداره دامپزشکی سراوان اجرا می‌شود.
فعالیت تیم های نظارتی دامپزشکی سراوان بر ذبح دام در عید قربان
اسماعیل بارانزهی رئیس اداره دامپزشکی سراوان در گفت و گو با خبرنگار شستون با بیان اینکه دامپزشکی نقش ویژه ای در بهداشت فردی و اجتماعی دارد، گفت: گشت های نظارتی دامپزشک در عید قربان در قالب سه اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت در سطح شهر فعالیت دارند و نظارت های لازم بر نحوه ذبح دام انجام می شود. وی با بیان اینکه دامپزشکی یک واحد نظارتی است، افزود: در شهرستان گلشن یک اکیپ ثابت و یک اکیپ به صورت سیار فعال دارد، کشتارگاه شهرداری و کشتارگاه میدان دام در روز عید قربان فعال است و خدمات بهداشتی و ذبح اسلامی به صورت رایگان برای شهروندان ارائه می شود. این مقام مسئول ادامه داد: به شهروندان توصیه می شود که برای ذبح قربانی خود به کشتارگاه مراجعه کنند و اگر امکان انتقال دام به کشتارگاه برای کسی مقدور نبود سعی کنند ذبح را در مکانی انجام دهند که امکان ضدعفونی و شست و شو وجود داشته باشد و خون آبه و ضایعات حاصل از کشتار را به چاه فاضلاب منتقل کنند. بارانزهی تصریح کرد: شخصی که ذبح اسلامی انجام می دهد باید دارای دستکش، ماسک، عینک و پیش بند مخصوص باشد و از چکمه استفاده کند. وی اذعان کرد: اگردر حین ذبح برای قصاب زخم و بریدگی ایجاد شد باید بلافاصله کشتار را رها کند و پس از شست و شو و ضدعفونی کردن محل زخم به نزدیک ترین مرکز بهداشت مراجعه کند. وی ادامه داد: شهروندان از خوردن جگر به صورت خام خودداری کنند و دام را از مراکز مجاز بخرند، همچنین در طبخ گوشت دقت کنند که به صورت کامل پخته شود و از خرید دام های دارای کنه خودداری کنند و اگر دامی کنه داشت به کنه دست نزنند. رئیس دامپزشکی سراوان در پایان با بیان اینکه مردم باید رعایت مسائل بهداشتی را مد نظر داشته باشند، گفت: گوشت حاصل از کشتار باید 24 الی 48 ساعت درون یخچال نگهداری شود و پس از آن می توان گوشت را بسته بندی و استفاده کرد. انتهای پیام/خ
يکشنبه ۱۹ تير ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۴۹
کد مطلب: 25690
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *