800
۰
مسئول کارگاه کلوچه پزی سها شهرستان سراوان؛

مشکلات اقتصادی در کشور فراگیر است/ به دلیل کمبود منابع مالی مجبور به اخراج کارگران هستم

مسئول کارگاه کلوچه پزی سها شهرستان سراوان گفت: به دلیل کمبود منابع مالی مجبور به اخراج کارگران هستم.
کلوچه
کلوچه
به گزارش شستون، هدف از تشکیل و گسترش صنایع تولیدی در جامعه پرکرد شکاف در بازار است.در حال حاضر شکاف یا رخنه موجود در بازار اشتغال جوانان است که هر روز بر تعداد بیکاران افزوده می شود.
کارآفرینان در راه تأسیس کارگاه های تولیدی باید جسورانه قدم در بازار بگذارند و با انجام خدمات نوین وبهتر جذب مشتری و برای جوانان زمینه اشتغال را فراهم سازد. هاشم کیانی مسئول کارگاه کلوچه پزی سها شهرستان سراوان در گفت و گو با شستون اذعان داشت: از سال ۸۹ کسب و کار خود را شروع کرده است.
وی با اشاره به اینکه خرما یکی از محصولات ارگانیک سراوان است، گفت: علاوه بر تولید کلوچه خرمایی سیستانی، کیک یزدی و شیرینی جات دیگر را هم تولید می کنند.
مسئول کارگاه کلوچه پزی سها با بیان فراگیر بودن مشکلات اقتصادی در کشور خاطر نشان کرد: متأسفانه مدتی است که از فروش خوبی برخوردار نیستیم. کیانی با اشاره به اینکه برای۶ نفر زمینه اشتغال را فراهم کرده است، اظهار داشت: به دلیل کمبود منابع مالی مجبور هستم چند تن از کارگران را اخراج کنم.
وی از مسئولین خواست تا از کارگاه های تولیدی حمایت کنند و تسهیلات لازم را برای گسترش کار و ارائه خدمات بهتر در اختیار آنها قرار دهند.
 کیانی با بیان اینکه شیرینی جزء مصارف ثانویه خانواده ها قرار دارد گفت: گاها برخی از ادارات شهرستان برای شیرینی مورد نیاز پذیرایی مراسمات از محصولات این کارگاه خریداری می کنند.
  انتهای پیام/1319
پنجشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۴۶
کد مطلب: 2032
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *