به گزارش
شستون، یکی از شهروندان سراوانی تصویری از تغییر رنگ مرغ پس از ۲۰ دقیقه طبخ به این این پایگاه خبری ارسال کرد.
وی اذعان داشت: پس از اینکه مرغ را حدود بیست دقیقه بخار پز کرده است، شاهد تغییر رنگ عجیب تکه های مرغ شده است.
این شهروند ادامه داد: هیچ گونه مواد افزودنی به مرغ اضافه نکرده است و قسمتی از رنگ قرمز تکه های مرغ نیز در ظرف باقی مانده است.
حمید درازهی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سراوان در این باره در گفت و گو با
شستون، اذعان داشت: طبق مشاهده این عکس در فضای مجازی اقدام به بازدید مراکز عرضه مرغ زنده و مرغ منجمد در شهرستان را کرده اند.
وی تصریح کرد: در هیچ یک از واحد های فروش مرغ زنده و مراکز توضیع مرغ منجمددر سراوان موردی دال بر اینکه بیماری میان مرغ ها وجود داشته باشد، مشاهده نشده است.
رئیس شبکه دامپزشکی سراوان با بیان اینکه فعل و انفعالات شیمیایی موجب تغییر رنگ مرغ می شود، افزود: به دو دلیل گوشت مرغ می تواند قرمز شود، یک به دلیل اینکه مرغ بلافاصله پس از ذبح شدن طبخ شده باشد و عدم خون گیری در برخی از قسمت های مرغ هم می تواند در مرغ تغییر رنگ مرغ ایجاد کند.
درازهی بیان داشت: جای نگرانی برای شهروندان وجود ندارد و امکان دارد به دلیل اینکه مرغ از نوع مادر و یا مرغ تخم گذار بوده است تغییر رنگ داده باشد.
انتهای پیام/