800
۰
شستون گزارش می دهد؛

تغییر رنگ عجیب گوشت مرغ پس از طبخ/ رئیس دامپزشکی سراوان: هیچ نوع بیماری در مراکز عرضه مرغ مشاهده نشده است

رئیس شبکه دامپزشکی سراوان گفت: طبق بررسی های صورت گرفته هیچ گونه بیماری در بین مرغ های زنده مراکز عرضه مرغ مشاهده نشده است.
H
H
به گزارش شستون، یکی از شهروندان سراوانی  تصویری از تغییر رنگ مرغ پس از ۲۰ دقیقه طبخ به این این پایگاه خبری ارسال کرد. وی اذعان داشت: پس از اینکه مرغ را حدود بیست دقیقه بخار پز کرده است، شاهد تغییر رنگ عجیب تکه های مرغ شده است. این شهروند ادامه داد: هیچ‌ گونه مواد افزودنی به مرغ اضافه نکرده است و قسمتی از رنگ قرمز تکه های مرغ نیز در ظرف باقی مانده است. حمید درازهی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سراوان در این باره در گفت و گو با شستون،  اذعان داشت: طبق مشاهده این عکس در فضای مجازی اقدام به بازدید مراکز عرضه مرغ زنده و مرغ منجمد در شهرستان را کرده اند. وی تصریح کرد: در هیچ یک از واحد های فروش مرغ زنده و مراکز توضیع مرغ منجمددر سراوان موردی دال بر اینکه بیماری میان مرغ ها وجود داشته باشد، مشاهده نشده است.   رئیس شبکه دامپزشکی سراوان با بیان اینکه فعل و انفعالات شیمیایی موجب تغییر رنگ مرغ می شود، افزود: به دو دلیل گوشت مرغ می تواند قرمز شود، یک به دلیل اینکه مرغ بلافاصله پس از ذبح شدن طبخ شده باشد و عدم خون گیری در برخی از قسمت های مرغ هم می تواند در مرغ تغییر رنگ مرغ ایجاد کند. درازهی بیان داشت: جای نگرانی برای شهروندان وجود ندارد و امکان دارد به دلیل اینکه مرغ از نوع مادر و یا مرغ تخم گذار بوده است تغییر رنگ داده باشد.       انتهای پیام/
سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۵۸
کد مطلب: 5600
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *