800
۰
مدیر منابع طبیعی سراوان:

برگ های جوشانده کاکوتی، نوشابه خنک کننده/پارچین، گیاهی با خاصیت درمان بیماری های گوارشی

مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سراوان گفت: در هندوستان برگ های جوشانده گیاه کاکوتی را به عنوان نوشابه خنک کننده می نوشند.
rhesheshs
rhesheshs
محمدرفیع دهقان مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سراوان در گفت و گو با شستون با بیان اینکه گیاه کاکوتی از خانواده نعناییان است، گفت: این گونه در تفتان رویش دارد.

وی با بیان اینکه این گیاه در ارتفاعات کوه بیرک شهرستان سراوان انتشار دارد، اظهار داشت: نام محلی گیاه کاکوتی پارچین است.

مدیر منابع طبیعی سراوان با اشاره به اینکه تخم گیاه کاکوتی را به عنوان تب بر استفاده می کنند، بیان داشت: برگهای این گیاه درمان خوبی برای باد شکم است.

وی با بیان اینکه در هندوستان برگ های جوشانده گیاه کاکوتی را به عنوان نوشابه خنک کننده می نوشند، تصریح کرد: پارچین خاصیت ضد قارچی قوی دارد.

دهقان ترکیه، ایران، آسیای مرکزی و افغانستان را کشورهای محل انتشار این گیاه عنوان کرد و اذعان کرد: در برخی از شهرهای ایران این گیاه رویش دارد.

وی در پایان درمان اختلالات گوارشی، دلپیچه، تقویت نیروی جنسی و درمان برونشیت را از خواص گیاه کاکوتی دانست و گفت: توصیه ما به شهرواندان این است که از گیاهان دارویی استفاده بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام/1675
 
يکشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۴۵
کد مطلب: 6049
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *