800
۰

نگفتیم به هیئت‌‌های مذهبی کمک نشود، گفتیم برای آن شاخص تعیین کنند/ ما نه با مذهب مخالفیم نه با هیئت و نه با عزاداری/ دوران کودکیمان را در هیئت گذراندیم/ افتخار می‌کنیم که یک بچه مذهبی شیعه و مسلمانیم

عضو شورای شهر تهران گفت: عده‌ای فقط بلدند که بداخلاقی کنند؛ همه‌ی دستگاه‌های دولتی در کشور وسایل اداری تهیه می‌کنند ولی هیچکس بحث نمی‌کند اما وقتی در شهرداری حرکتی انجام می‌شود تا از برخی خلاف‌ها جلوگیری شود زود واکنش نشان می‌دهند و حرف‌ها را طور دیگری منتشر می‌کنند.
نگفتیم به هیئت‌‌های مذهبی کمک نشود، گفتیم برای آن شاخص تعیین کنند/ ما نه با مذهب مخالفیم نه با هیئت و نه با عزاداری/ دوران کودکیمان را در هیئت گذراندیم/ افتخار می‌کنیم که یک بچه مذهبی شیعه و مسلمانیم
به گزارش شستون، زهرا صدر اعظم نوری عضو شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص مطالب منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر انتقاد وی از کمک به هیات‌های مذهبی اظهار داشت: من مطلبی مبنی بر اینکه "عوارض مردم تهران نباید خرج برنج و روغن هیات‌های مذهبی شود" را توییت نزده‌ام بلکه نامه‌ای نوشته‌‌ام که مشخص است و دقیق معلوم است که در آن چه نوشته‌ایم.
 
وی افزود: این بیشتر شیطنت و جوسازی است؛ من این را توییت نکرده‌ام و نامه‌ای که نوشته‌ام شفاف و روشن است و در آن نامه من این را ننوشته‌ام چیز دیگری گفتم که اینطور برداشت کردند و انعکاس دادند.
 
عضو شورای شهر تهران گفت: عده‌ای فقط بلدند بداخلاقی کنند؛ همه‌ی دستگاه‌های دولتی در کشور وسایل اداری تهیه می‌کنند ولی هیچکس بحث نمی‌کند اما وقتی در شهرداری حرکتی انجام می‌شود تا از برخی خلاف‌ها جلوگیری شود زود واکنش نشان می‌دهند و حرف‌ها را طور دیگری منتشر می‌کنند.
 
صدر اعظم نوری ادامه داد: ما نه با مذهب مخالفیم نه با هیئت مخالفیم نه با عزاداری مخالفیم؛ از روزی که به دنیا آمدیم گوش ما با اذان و بعد هم با ذکر مصیبت اهل بیت آشنا شده، دوران کودکیمان را در هیئت گذراندیم، الان هم همینجور و الان هم افتخار می‌کنیم که یک بچه مذهبی شیعه و مسلمانیم که مسائل را دنبال می‌کنیم.
 
وی گفت: این‌ها یک مقداری بداخلاقی است؛ ما نمی‌گوییم که به هیئت‌های مذهبی کمک نکنند، ما می‌گوییم وقتی می‌خواهند کمک کنند برای آن شاخص مشخص کنند، هر کسی از راه می‌رسد و می‌گوید من هیئت دارم چه سندی مبنی بر صحت این حرف وجود دارد؟ بحث ما این است که اگر 10 هیئت توانستند دسترسی پیدا کنند و کمک‌ها را بگیرند اما 100 هیئت نتوانستند، تکلیف آن 100 هیئت چیست؟
 
عضو شورای تهران در پایان گفت: برخی بحث ما را طور دیگری تعبیر و تفسیر می‌کنند؛ من از زمان کودکی تا به امروز آنچه به یاد دارم این است که عزاداری‌ها و مراسمات مذهبی همیشه به صورت خودجوش و مردمی بوده و هر کسی با عشقی که به اباعبدالله دارد توفیق خود می‌داند که مراسم برگزار کند و نذری بدهد؛ ما نباید این را دولتی کنیم و وارد قالب‌های رسمی کنیم باید این مراسمات در قالب مردمی بماند؛ تمام حرف ما این است حالا طور دیگری تفسیر می‌کنند مسئول خودشان هستند.
  منبع: دانا
 
شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۳
کد مطلب: 152
مرجع : شستون
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *