در ایام نوروز و ماه رمضان؛
مراکز تهیه و توزیع زیر ذرهبین کارشناسان بهداشتی قرار دارند
2 فروردين 1403 ساعت 10:33
مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران از تداوم نظارتها بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این شهرستان خبر داد.
ایوب کرد تمینی در گفتگو با شستون ضمن تبریک سال جدید و ایام عبادی ماه مبارک رمضان، بیان کرد: بهدلیل فعالیت مراکز تهیه و توزیع زولبیا، بامیه و دیگر مواد غذایی که ویژه ماه رمضان محسوب میشوند نظارت کارشناسان و تیمهای بهداشتی بیش از پیش صورت میپذیرد.
وی افزود: در راستای حفظ و ارتقاء سلامت شهروندان تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، رستورانها، مراکز تهیه فست فود، قنادیهای و ... در این بازه بهصورت ویژه از لحاظ رعایت شیوه نامههای بهداشتی بررسی میشوند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران عنوان کرد: در بازدیدها و بررسیهای انجام شده یک واحد تهیه و توزیع زولبیا و بامیه بهدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب و به مراجع قانونی معرفی شد.
کرد تمینی ادامه داد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره ۱۹۰ جهت بررسی و اقدام توسط کارشناسان گزارش نمایند.
انتهای خبر/
کد مطلب: 27392
آدرس مطلب: https://shastoon.ir/interview/27392/مراکز-تهیه-توزیع-زیر-ذره-بین-کارشناسان-بهداشتی-قرار