به گزارش
شستون، جلسه کارگروه آرد و نان با حضور درویش نارویی فرماندار، مهرداد طاهری سرپرست صنعت، معدن و تجارت و دیگر اعضا در دفتر فرمانداری شهرستان سراوان برگزار شد.
در این جلسه درویش نارویی فرماندار شهرستان سراوان گفت: با برنامه ریزی مناسب در تعطیلات نوروزی شرایط توزیع و پخت و پز نان رضایت بخش و قابل قبول بوده است.
نارویی در ادامه با بیان اینکه با مسافرت جمعیت آماری کاهش می یابد، خاطرنشان کرد: با توجه به نوع و فعالیت خبازی ها در عرضه و کیفیت نان در ایام تعطیلات اکثر مردم از شهر خارج می شوند و با انباشت تولیدات نان مواجه هستیم.
وی در ادامه ضمن تشکر از فعالیت دست اندرکاران و مجریان طرح های نوروزی اظهار داشت: از مسئولین دستگاهای اجرای خواستارم که در حفظ تداوم این روند کوشا باشند.
فرماندار سراون در پایان گفت: توزیع سهمیه های خبازی باید متناسب با نوع دستگاه باشد.
انتهای پیام/1675