800
۰
چالشی جدید در فضای مجازی؛

نمایش کودکان حربه جدید بازار یابان/ اختلال شخصیتی دستاورد چند لایک بیشتر

برپایی چالش" به کودکم رای دهید" سبب شده این روز ها والدین به خاطر چند لایک بیشتر باعث بروز اختلال های شخصیتی در کودکان خود شوند.
کودک
کودک
به گزارش شستون، به نقل از عصرهامون، مدتی است در فضای مجازی به ویژه تلگرام چالشی جدید تحت عنوان " به کودکم رای دهید" راه اندازی شده که این اقدام گر چه سود و منفعتی برای کودک و والدین در پی ندارد اما شهروندان به ویژه فامیل درجه یک و دو کودک شرکت کننده در مسابقه چالشی را وادار به رای دادن اجباری کرده است.

مسابقه چالش برانگیزی که بنا به خواهش و درخواست والدین کودک آغاز شده و طبق آن باید به شماره ای که برای همگان ارسال می شود رای داد. این رای هیچ تاثیر مثبتی در سرنوشت کودک ایجاد نکرده و با هدف افزایش ممبر، تبلیغ لینک یا محصولات مختلف در کانال های تلگرامی دست به دست می چرخد به گونه ای که عده ای در این میان تحت عنوان برگزاری مسابقات چالش عکس اقدام به بازاریابی می کنند.
 

باقری یکی از والدین مسابقه چالشی " به کودکم رای دهید" در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی عصرهامون اظهار داشت: در واقع این مسابقه هیچ بازخورد مثبتی در پی ندارد اما به هر ترفندی که شده باید والدین و اطرافیان کودک مورد نظر، بیشترین رای را برای فرد به دست آورند.

وی تنها مزیت این مسابقه چالشی را به رخ کشیدن زیبایی کودک مطرح کرد و ادامه داد: در این مسابقه روابط فامیلی کم رنگ می شود زیرا چشم و هم چشمی و بکار بردن این جمله که " حسود هرگز نیاسود یا فرزند من قشنگ ترین بچه فامیل انتخاب شد نه بچه شما" باعث ایجاد دلخوری به ویژه بین عروس های فامیل شده است.

خلیلی والدین یکی از کودکان ضمن ابراز گلایه از برپایی این گونه مسابقات افزود: دخترم و دختر عمویش را که 4 سال بیشتر ندارند را در این مسابقات شرکت دادیم و از آنجایی که دخترعمویش رای بیشتری آورد حال دچار خودباوری شخصیتی شده است و دیگر با دخترم بازی نمی کند. 

«مهسا کریمی» کارشناس ارشد روانشناسی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با بیان اینکه اعتماد به نفس بزرگترین هدیه ای است که والدین به کودکان خود می دهند، گفت: در این گونه مسابقات اعتماد به نفس کاذب است زیرا والدین به واسطه زور، خواهش و تمنا اقدام به جمع آوری رای اجباری می کنند.
 
  وی تشویق به انجام کارهای مورد علاقه را یکی از راه های اعتماد به نفس در کودکان مطرح کرد و افزود: برای افزایش اعتماد به نفس فرزندانتان علاوه بر اینکه باید آنها را تشویق به کارهای مورد علاقه خودشان کنید لازم است بدانید که باید با آنها مطابق رنج سنی خودشان برخورد کرد، اینکه برخی والدین بدون رضایت فرزند خود اقدام به انتشار عکس وی در فضای مجازی می کنند شاید در آینده باعث ایجاد سرخوردگی و خجالت در کودکشان شود.

کارشناس ارشد روانشناسی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: شاید در اصول بازاریابی ایرادی به این روش وارد نباشد اما اگر بخواهیم از نگاه مخاطبان و کاربران به این موضوع توجه کنیم شاهد برخی آثار منفی در شخصیت کودکان شرکت کننده هستیم که تبعات این مسابقه آینده آنان را به مخاطره می اندازد.

وی با بیان اینکه اعتماد به نفس در دنیای مجازی مانند اعتماد به نفس در جهان واقعی نیست، افزود: در فضای مجازی خطراتی در کمین کودکان نشسته که والدین باید از این موضوع احساس نگرانی کنند نه اینکه با راه اندازی یک مسابقه چالشی و گرفتن بیشترین آمار لایک، آینده فرزند خود را به بازی بگیرند، والدین باید کودکان را با حقایق دنیای واقعی روبرو کرده و به فرزند خود اجازه ندهند که با صرف تمام وقت در اینترنت از واقعیت های زندگی فرار کنند.
انتهای پیام/
شنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۶
کد مطلب: 6491
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *