800
۰
آشپزخانه سلامت؛

مشکلات گوارشی را با شله زرد ریشه‌کن کنید

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف شله زرد را در رفع مشکلات گوارشی موثر دانست.
مشکلات گوارشی را با شله زرد ریشه‌کن کنید
به گزارش  شستون، به نقل از پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ شله زرد حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، پروتئین،کربوهیدرات، فیبر، آنتی‌اکسیدان، کلسیم، آهن، اسید فولیک، سلنیو‌م، منیزیم، پتاسیم و فسفر است.
برای بررسی خواص شله زرد و اینکه مصرف این د‌سر برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.
مهم‌ترین خواص شله زرد
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با  پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص شله زرد اظهار کرد: این دسر معده و قلب را تقویت و درد‌های روماتیسمی را برطرف می‌کند؛ شله زرد خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و عفونت بدن  را از بین می‌برد.
وی درباره خواص دیگر شله زرد بیان کرد: این دسر نشاط آور و برای افراد افسرده بسیار مفید است؛ شله زرد از لخته شدن خون و بروز سکته‌های قلبی و مغزی جلوگیری می‌کند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شله زرد برای مبتلایان به سوء هاضمه، نفخ معده، حالت تهوع، اسهال و افرادی که معده اسیدی دارند مفید است.
عظمایی یادآور شد: شله زرد نقش موثری در تقویت قوای جنسی و حافظه دارد و برای سلامتی پوست و مو هم مفید هست.
غلبه بر مشکلات گوارشی با شله زرد/مشکلات گوارشی را با شله زرد ریشه‌کن کنید
مواد لازم برای تهیه شله زرد ( چهار تا پنج نفر)
برنج                                                                      ۲ لیوان
شکر قهوه‌ای یا شیره انگور                                 سه تا چهار لیوان
گلاب                                                                    نصف لیوان
کره محلی                                                            چهار قاشق غذا خوری
خلال بادام و پسته، هل، دارچین و زعفران      به مقدار لازم
طرز تهیه شله زرد
- برنج را از قبل خیس کنید و روی اجاق گاز بگذارید تا بجوشد.
- در حین جوشیدن برنج، زعفران را به آن اضافه کنید.
- شکر قهوه‌ای یا شیره انگور، گلاب، هل ساییده شده و کره محلی را به سایر مواد بیفزایید.
- مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد سپس صبر کنید تا زمانی که برنج‌ها له شوند.
- شله زرد نباید خیلی سفت یا شُل باشد هر چند پس از سرد شدن کمی سفت می‌شود.
 - پس از آماده شدن شله زرد، آن را داخل ظرف مناسب بکشید و روی آن را با پودر دارچین، خلال پسته و بادام تزئین کنید.
انتهای پیام/
سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۳۳
کد مطلب: 11110
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *