800
۰

اگزمای پوستی را چگونه در کودکان از بین ببریم؟

یک متخصص پوست و مو گفت: یکی از دلایل بروز اگزمای پوستی در شیرخوار مصرف برخی مواد غذایی است و بوسیدن صورت کودک باعث تشدید این حالت می‌شود.
اگزمای پوستی را چگونه در کودکان از بین ببریم؟
به گزارش شستون؛ آرزو رضایی متخصص پوست و مو  در گفت‌وگو با  باشگاه خبرنگاران؛ درباره راه‌های رفع اگزمای پوستی، اظهار کرد: اگزمای پوستی در شیرخوار یکی از مشکلات شایع است که به دلایل مختلف در بدن او به وجود می‌آید، یکی از دلایل اگزمای پوستی مصرف برخی مواد غذایی است، همچنین بوسیدن صورت کودک باعث تشدید این حالت می‌شود؛ کودکان اصولا نسبت به مصرف برخی مواد غذایی حساسیت دارند و به محض خوردن این مواد، در صورت و بدن دچار عارضه‌های پوستی می‌شوند، قابل ذکر است این حساسیت در سن‌های مختلف به وجود می‌آید.
این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه کودکان ممکن است به مصرف برخی مواد غذایی مانند خرما، زرده‌ تخم مرغ یا خربزه و مغزها حساسیت داشته باشند، گفت:  در این موارد یا هنگام مصرف این مواد باید والدین به علائم حساسیت توجه کنند و  اگر علائم حساسیت را در کودک دیدند باید از دادن غذا انصراف دهند.
بیشتر بخوانید: 5 درمان خانگی فوق العاده برای اگزمای پوستی
اگزمای پوستی در کودکان را چگونه از بین ببریم؟
رضایی بیان کرد: اگر والدین متوجه شدند که کودک به برخی مواد غذایی حساسیت دارد، می‌توانند تست‌های پوستی یا تست rast انجام دهند که این تست‌ها، شدت حساسیت را تعیین می‌کند؛ بهتر است زمانی که ماده غذایی جدیدی را به کودک خود می‌دهید، ابتدا با حجم کم و با فاصله آن را به او بدهید تا در صورتی که واکنش حساسیتی ظاهر شد بتوان براحتی آن را کنترل کرد.
وی درباره بوسیدن صورت کودک، تشریح کرد: حتی الامکان از بوسیدن صورت نوزاد و شیرخوار پرهیز کنید و هنگام بروز اگزما از حوله گرم و مرطوب مانند حوله کودک که با بخار کتری مرطوب شده است و کرم‌های مرطوب کننده صورت مانند کرم کودک سبامد SEBA MED Baby Cream Extra Soft یا لینولای صورت برای جلوگیری از خشکی و خارش صورت کمک بگیرید.
بیشتر بخوانید: بیماری اگزمای صورت چیست؟
اگزمای پوستی در کودکان را چگونه از بین ببریم؟ 
این متخصص پوست و مو یادآوری کرد: اگر کودکتان دچار اگزمای پوستی شدید شد و در برابر روش‌های درمانی گفته شده مقاوم بود، از شربت‌های ضد حساسیت مانند زادیتن و کرم موضعی هیدروکورتیزون استفاده کنید، اکثر موارد حساسیت به خرما در واقع حساسیت به پوست خرما و موادی است که برای نگهداری و جلوگیری از افت زدگی و فاسد شدن خرما استفاده می‌شود.
انتهای پیام/
چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۵۸
کد مطلب: 11957
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *