پشت پرده کباب‌های ارزان قیمت در رستوران‌ها/ غذا‌هایی که خبری از گوشت در آن‌ها نیست

21 آبان 1398 ساعت 9:47

رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره فروش چلوکباب های ارزان قیمت توضیح داد.


به گزارش شستون؛ محمد حسین عزیزی رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فروش غذاهای خیلی ارزان مثل چلوکباب اظهار کرد:وقتی قیمت تمام شده غذایی مانند چلو کباب ارزان است، این مسئله به معنای آن بوده که مواد اولیه غذا ارزان است و این احتمال وجود دارد که  برای تهیه کباب اصلا از گوشت استفاده نکرده باشند.

او ادامه داد: البته ابن احتمال هم وجود دارد که برای تهیه کباب مقدار خیلی کمی گوشت استفاده شده  باشد و بیشتر کباب را سویا یا سنگدان مرغ تشکیل بدهد.

رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو  افزود: مصرف سویا و سنگدان مرغ مشکلی برای سلامت افراد مشکلی ایجاد نمی کند ولی از نظر محتوایی مواد غیر گوشتی محسوب می شود است و مشکلی از نظر سلامتی برای افراد ندارد.

عزیزی گفت: در کباب های ارزان قیمت،  سنگدان های مرغ  معمولا از کشتارگاه های مجاز خریداری و با مقدار زیادی سویا چرخ کرده مخلوط می شود و به همین دلیل غذای داده شده به دست مشتری ارزان تر از سایر اماکن تهیه و طبخ غذاست .

رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو یاد آوری کرد: مردم با مشاهده هرگونه تخلفی مراتب را با سامانه 190 وزارت بهداشت در میان بگذارند تا در سریع ترین زمان مسائل مختلف پیگیری و ترتیب اثر داده شود.

انتهای پیام/


کد مطلب: 16078

آدرس مطلب: https://shastoon.ir/report/16078/پشت-پرده-کباب-های-ارزان-قیمت-رستوران-ها-غذا-هایی-خبری-گوشت-آن-ها-نیست

شستون
  https://shastoon.ir