چگونه پروتکل های بهداشتی را در عید سعید قربان رعایت کنیم؟

9 مرداد 1399 ساعت 12:18

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم نکاتی را در آستانه عید سعید قربان برای رعایت بهداشت در زمان ذبح دام اعلام کرد.


به گزارش شستون؛ به نقل از بهداشت نیوز، در آستانه عید سعید قربان اعلام شد:

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم : در آستانه عید سعید قربان اعلام شد:
▫️توصیه های بهداشتی به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان
▫️به هیچ عنوان دام در منازل و معابر عمومی ذبح نشود
▫️از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبخ و عرضه می‌شوند، خودداری شود
▫️مردم دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند
▫️افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند
▫️خونابه‌ها باید به طریق بهداشتی دفع شود
▫️ گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی‌ گراد در یخچال قرار داده شود
▫️جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی‌ گراد، مصرف شود
▫️به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند


کد مطلب: 19643

آدرس مطلب: https://shastoon.ir/report/19643/چگونه-پروتکل-های-بهداشتی-عید-سعید-قربان-رعایت-کنیم

شستون
  https://shastoon.ir