چگونه از سرطانی شدن گوشتهای کبابی جلوگیری کنیم؟
23 مرداد 1399 ساعت 8:03
متخصصان تغذیه هشدار میدهند که کباب کردن انواع گوشت باعث تولید ترکیبهای سرطان زا در گوشت میشود.
به گزارش شستون؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،متخصصان تغذیه هشدار میدهند که کباب کردن انواع گوشت باعث تولید ترکیبهای سرطان زا از جمله آمینهای هتروسیکلیک (HCA) در گوشت میشود.
خوشبختانه راههایی برای کباب کردن وجود دارد که میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد: گوشت را در قطعههای کوچکتر برش دهید تا سریعتر پخته شوند. پخت و پز در دماهای پایین میتواند خطر تولید ترکیبات سرطانزا را کاهش دهد.
گوشتهای کمچرب یا بدون چربی را انتخاب کنید. کباب کردن این گوشتها باعث کاهش دود حاوی هیدروکربنهای مضر میشود. برای کباب کردن، مرغ، غذاهای دریایی، بوقلمون بدون پوست و برشهای بدون چربی گوشت گاو، بره و... را انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید
کد مطلب: 19834
آدرس مطلب: https://shastoon.ir/report/19834/چگونه-سرطانی-شدن-گوشت-های-کبابی-جلوگیری-کنیم