800
۰
قهرمانان واقعی جنگ؛

یادکردی از 181 دانش آموز شهید در سیستان وبلوچستان

181 دانش آموز شهید سهم سیستان وبلوچستان از دفاع مقدس است که این آمار نشان از دلدادگی به کشور داشته که این دانش آموزان سنگر مدرسه را به بهانه حفظ از کشورشان ترک و در جبهه‌های 8 سال دفاع مقدس حضور یافتند.
یادکردی از 181 دانش آموز شهید در سیستان وبلوچستان
به گزارش شستون؛ به نقل از عصرهامون، گاهی باید فقط تصاویر را دید و سکوت کرد در برابر کسانی که بدون ادعا حماسه سازی کردند، گاهی هم باید فقط شنونده خوبی بود تا فراق 30 ساله یک مادر شهید را درک کرد.

سوم تا هشتم آبانماه امسال هفته ای برای بیان نقش دانش آموزان و نوجوانان در دفاع مقدس است آنانی که شهید محمد حسین فهمیده را الگوی خود قرار دادند و برای حفاظت از کیان این مرز و بوم وارد میدان نبرد حق علیه باطل شدند.

در دوران هشت سال دفاع مقدس بیش از 550 هزار نفر از دانش‌آموزان به دفعات مکرر به جبهه‌ها اعزام شدند که بیش از 36هزار نفر شهید و مفقود الاثر، 2 هزار و 853نفر جانباز و 2 هزار و 433نفر آزاده دین خودشان را به انقلاب ادا کردند.

سهم سیستان وبلوچستان در این میان 181 دانش آموز شهید است که سنگر مدرسه را به بهانه حفظ از کشورشان ترک و در جبهه‌های 8 سال دفاع مقدس حضور یافتند.
 
شهید عالی سردار 19 ساله عملیات کربلای5

شهید حسینعلی عالی در سن ۱۴ سالگی به جبهه‌های حق علیه باطل رفت و در عملیات‌های والفجر۸، کربلای یک و کربلای ۵ شرکت کرد.

قابلیت های وی و دقت عملش فرماندهان را واداشت تا مسئولیت واحد اطلاعات عملیات لشکر ۴۱ ثارالله را به او بسپارند و با آغاز عملیات کربلای ۵ وی مسئولیت فرماندهی اطلاعات لشکر ۴۱ ثار‌الله و مسئولیت محور را بر عهده گرفت.

در شب عملیات کربلای ۵ در حالی که وقت تنگ بود و نیروهای رزمنده باید از میادین مین می‌گذشتند حسینعلی آخرین نماز را با عشق شهادت قامت بست و پس از سلام به آسمانیان بر روی سیم‌های خاردار خوابید تا معبر نیروهای اسلام باز شود که در همین حال تیری به پهلوی سردار ۱۹ ساله لشکر ۴۱ ثار‌الله اصابت کرد و از همین رو سرلشکرقاسم سلیمانی از وی در این عملیات به عنوان نوجوان شجاع زابلی یاد که راه را برای پیروزی رزمندگان با قامتش باز کرد.

دانش آموزان یکی از واقعیت های دفاع مقدس هستند

علیرضا پهلوان روی، رئيس سازمان بسيج دانش آموزی سيستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه حضور دانش آموزان و نوجوانان یکی از واقعیت های دفاع مقدس است، گفت: این حضور حماسی علاوه بر اینکه موجب گرمی و موفقیت جبهه‌ها شد بلکه شور و نشاط ویژه‌ای در داخل مدارس به وجود آورد.

وی بیان کرد: باید شهدای نوجوان را به نسل جدید معرفی کنیم چرا که امروز در جنگ نرم مقابل دشمن ایستاده ایم و این نوجوانان و جوانان سربازان انقلاب هستند که باید در برابر این جنگ مقاومت و پیروز شوند.

پهلوان روی گفت: دانش آموزان امروز میراث‌داران دانش آموزانی هستند که در دوران دفاع مقدس به جای عافیت طلبی، در صحنه جهاد حاضر شدند و تا پای جان در برابر دشمن ایستادگی کردند، امروز هم این افراد با علم، دانش، آگاهی و بصیرت خود ادامه دهندگان راه شهدا بوده و استکبار ستیزی و ولایتمداری را سرلوحه کار خود قرار داده و به بسیجی بودن خود افتخار می کنند.

 وی ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان ۴۶۵ نفر دانش آموز به مناطق عملیاتی اعزام شدند که از این تعداد ۱۸۱ نفر شهید دانش آموز تقدیم نظام شدند.

این مقام مسئول با بیان اینکه دانش آموزان سربازان جبهه فرهنگی هستند،افزود: بخش عظیمی از حماسه آفرینی ها در دفاع مقدس را مدیون شهدای دانش آموز هستیم.

 انتهای پیام/
دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۴۲
کد مطلب: 20643
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *