800
۰

غذاهای کنسرو شده بخوریم یا نخوریم؟

با استناد به مطالعات انجام شده توسط محققان دانشگاه بینگامتون نیویورک، نانوذرات اکسیدروی موجود در پوشش برخی کالاهای کنسروشده که معمولا برای خواص ضدمیکروبی و پیشگیری از تغییررنگ مواد خوراکی تولیدکننده سولفور، مناسب است، تاثیر منفی بر عملکرد دستگاه گوارش انسان می گذارد.
غذاهای کنسرو شده بخوریم یا نخوریم؟
به گزارش شستون؛ به نقل از بهداشت نیوز به نقل از اسپوتنیک، گرتخن مالر، استادیار دانشگاه در این باره گفت: «ما دریافتیم نانوذرات اکسیدروی موجود در غذاهای کنسروشده می تواند موجب تغییر در شیوه جذب مواد مغذی توسط روده یا تجلی پروتئین و ژن سلول روده شود».
محققان دریافتند غذاهای کنسروشده 100 برابر میزان مجاز مصرف روزانه زینک (روی)، حاوی این ماده هستند. اکسید روی موجب از بین رفتن سطح سلول های جاذب روده شده و در نتیجه جذب مواد مغذی کاهش می یابد.
چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۱
کد مطلب: 20682
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *