800
۰
معاون اداره کل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان خبر داد؛

شناسایی 50 هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو/ بهشت آبزی پروری ایران ظرفیت تولید 100 هزار تُن آبزی را دارد

حمیدرضا نصیری گفت: مساحت کل اراضی شناسایی شده مستعد پرورش میگو در سیستان و بلوچستان بالغ بر 50 هزار هکتار است که می‌توان با ایجاد زیر ساخت‌های لازم شرایط را برای سرمایه گذاران و فعالان آماده و جذاب کرد.
شناسایی 50 هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو/ بهشت آبزی پروری ایران ظرفیت تولید 100 هزار تُن آبزی را دارد
به گزارش شستون؛ حمیدرضا نصیری، معاون توسعه آبزی پروری اداره کل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: مساحت کل اراضی شناسایی شده مستعد پرورش میگو در سیستان و بلوچستان بالغ بر 50 هزار هکتار است که می‌توان با ایجاد زیر ساخت‌های لازم شرایط را برای سرمایه گذاران و فعالان آماده و جذاب کرد.

وی ادامه داد: برآورد می‌شود در صورت بهره برداری از این پتانسیل‌ها، ظرفیت تولید بیش از 100 هزار تن میگو، ماهی و دیگر آبزیان (نظیر انواع جلبک دریایی، خیار دریایی، صدف، خرچنگ، لابستر، آبزیان زینتی و...) و اشتغال برای بیش از 30 هزار نفر از کارگر ساده تا کارشناس با تحصیلات دکترای تخصصی فراهم شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: فعال شدن ظرفیت های تکثیر و پرورش میگو در منطقه صنایع پیشین و پسین خود را نیز فعال خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: صنایعی مثل ساخت تجهیزات قفس، فرآوری آبزیان، مولد سازی، واحد پرورش نرسری و حد واسط آبزیان، کارخانه خوراک آبزیان و....که همه این فرصت ها به اشتغال و توسعه پایدار منطقه کمک می کند و با فعال سازی ظرفیت های آبزی پروری محقق خواهد شد.

جنوب سیستان و بلوچستان؛ بهشت آبزی پروری ایران

نصیری گفت: نوار ساحلی جنوب سیستان و بلوچستان خصوصیات و ویژگی های کم نظیری را به ویژه به لحاظ شرایط اقلیمی، وجود دریای عمان، نوار ساحلی و همچنین گونه های آبزی با ارزش تجاری بالا در آب‌های منطقه دارد.

معاون توسعه آبزی پروری اداره کل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این موارد در کنار دیگر مولفه ها و فاکتورهای قابل توجه انسانی و اجتماعی سبب شده است متخصصان این منطقه را بهشت آبزی پروری بنامند.

وی اظهار کرد: این ویژگی ها می تواند شیلات و توسعه آبزی پروری را محور توسعه منطقه به لحاظ ایجاد اشتغال، تولید غذا و توسعه اجتماعی و امنیتی در سطح منطقه ای و حتی ملی قرار دهد.

ظرفیت ویژه آبزی پروری در اکوتوریسم

این مقام مسئول گفت: توسعه آبزی پروری با نگاه صیانت از محیط زیست، به نوعی اکوتوریسم و کمک کننده به  گردشگری نیز می تواند محسوب شود و در مقایسه با دیگر صنایع با کمترین سرمایه گذاری و کمترین مخاطره برای محیط اهداف اقتصادی، اشتغال، توسعه فرهنگی و اجتماعی منطقه را می تواند تامین کند.

معاون توسعه آبزی پروری اداره کل آب های ساحلی شیلات سیستان و بلوچستان بیان کرد: آبزی پروری دوستدار محیط زیست است و در مقابل با صنایع کمترین مخاطره را برای منابع انسانی و زیستی ایجاد می کند.

وی بیان کرد: با کمترین سرمایه گذاری و در کوتاه ترین زمان قابلیت بهره برداری را دارد، امنیت غذایی را می تواند ایجاد و با تولید آبزی به ارتقاء سلامت جامعه نیز کمک کند.

نصیری افزود: فعالیت های آبزی پروری فرصت های اشتغال برای افراد کم سواد و نیز با تحصیلات بالا را فراهم می آورد و  به جذابیت های گردشگری منطقه کمک می کند و با آن تلفیق می شود.

انتهای پیام/
سه شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۰۷
کد مطلب: 21661
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *