در جلسه کارگروه آرد ونان عنوان شد:
پخت نان با نمک یک درصد/کیفیت نان در برخی از خبازی ها پایین است
18 آذر 1395 ساعت 12:34
فرماندار سراوان گفت: خبازی ها باید در پخت نان از نمک یک درصد استفاده کنند.
به گزارش شستون؛ جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان سراوان با حضور درویش نارویی فرماندار، مهرداد طاهری سرپرست صنعت- معدن و تجارت و مسئولین در دفتر فرمانداری شهرستان سراوان برگزار شد.
در این جلسه درویش نارویی فرماندار شهرستان سراوان ضمن تاکید بر بازدید و نظارت بر خبازی های سراوان تأکید گفت: با توجه به جمعیت بالای برخی مناطق مسئولین پیگیری مشکلات روستاییان شوند.
وی با اینکه در خبازی های باید از نمک یک درصد در پخت نان استفاده شود، افزود: استفاده از نمک یک درصد به اتحادیه ها ابلاغ شود.
فرماندار سراوان در پایان سخنان از کیفیت نان برخی از خبازی ها اظهار نارضایتی کرد و گفت: خواسته من از مسئولین مربوطه این است که نظارت بیشتری در این زمینه داشته باشند و آموزش های لازم را به خبازان ارائه کنند.
انتهای پیام/1675
کد مطلب: 4242
آدرس مطلب: https://shastoon.ir/news/4242/پخت-نان-نمک-یک-درصد-کیفیت-برخی-خبازی-پایین