به گزارش
شستون؛ جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان سراوان با حضور درویش نارویی فرماندار، مهرداد طاهری سرپرست صنعت- معدن و تجارت و مسئولین در دفتر فرمانداری شهرستان سراوان برگزار شد.
در این جلسه درویش نارویی فرماندار شهرستان سراوان ضمن تاکید بر بازدید و نظارت بر خبازی های سراوان تأکید گفت: با توجه به جمعیت بالای برخی مناطق مسئولین پیگیری مشکلات روستاییان شوند.
وی با اینکه در خبازی های باید از نمک یک درصد در پخت نان استفاده شود، افزود: استفاده از نمک یک درصد به اتحادیه ها ابلاغ شود.
فرماندار سراوان در پایان سخنان از کیفیت نان برخی از خبازی ها اظهار نارضایتی کرد و گفت: خواسته من از مسئولین مربوطه این است که نظارت بیشتری در این زمینه داشته باشند و آموزش های لازم را به خبازان ارائه کنند.
انتهای پیام/1675