ایوب کرد در گفتگو با
شستون ضمن تأکید بر اهمیت سلامتی مردم، بیان کرد: کارشناسان واحد بهداشت محیط و حرفهای جهت نظارت بر رعایت موازین بهداشتی، کارگاههای تولیدی و عرضه مواد غذایی را بهصورت مستمر مورد بازدید قرار میدهند.
وی ادامه داد: در انجام بازدید مشترک با حضور دادیار دادگستری سیب و سوران یک واحد کارگاه تولید شیرینی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و عدم رفع نواقص بحرانی وغیر بحرانی پلمب و به مراجع قانونی معرفی شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران افزود: این بازدیدها برای اصناف و واحدهای مختلف در بازههای زمانی ثابت توسط کارشناسان انجام میشود.
کرد تمینی خاطرنشان کرد: کارشناسان بهداشتی مواردی همچون رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیط و عرضههای کالاهای مجاز را مورد بررسی و معیار قرار خواهند داد و با متخلفین طبق قانون برخورد صورت خواهد گرفت.
انتهای خبر/