800
۰

" حلال کردن کدو"

باتوجه به آب و هوای شهرسراوان ،در این شهرستان انواع مرکبات،برنج،خرما،سبزیجات و صیفی جات تولید می شود که کدو یکی از محصولات کشاورزی این منطقه است
fegdg
fegdg
به گزارش شستون به نقل از وبلاگ دزک، یکی از باورهای کشاورزان سراوانی موقع چیدن کدوی محلی که به کدوی شهری معروف است حلال کردن آن است .
حلال کردن به این شکل انجام می گیرد که با داس یا هرشئی نوک تیزی بر روی آن دو خط شبیه ضربدر رسم می کنند و معتقدند که کدو حلال می شود .
در گویش مردم سراوان به نخلستان شهر می گویند
کدو شهری کدوی که در نخلستان رشد می کند.

انتهای پیام/1675
سه شنبه ۱۶ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۱۵
کد مطلب: 2520
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *