به گزارش شستون؛ محمد راحتی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون هفت واحد صنایع تبدیلی و غذایی شامل چهار واحد بسته بندی و سردخانه خرما، یک واحد پودر ماهی، یک واحد فرآوری ماهی ویک واحد تولید سوسیس و کالباس و انواع برگر با سرمایه گذاری 159 میلیارد ریالی در شهرستان های سراوان ،ایرانشهر، فنوج، کنارک و زابل راه اندازی شده است.
به گفته وی، با راه اندازی این واحدها 15 هزارتن ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی استان افزایش یافته و برای 143 نفر شغل مستقیم ایجاد شده است.
راحتی با اشاره به صدور 21 فقره مجوز تاسیس با سرمایهگذاری 691 میلیارد ریالی در زمینه های مختلف صنایع تبدیلی و غذایی در پنج ماه گذشته سالجاری گفت: با راهاندازی این واحدها 33هزارتن به ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی استان اضافه خواهد شد و همچنین برای 268 نفر نیزشغل ایجاد می شود.
شایان ذکر است در حال حاضر 220 واحد صنایع تبدیلی و غذایی زراعی و باغی، دامی و شیلاتی با ظرفیت یک میلیون و 445 هزارتن در استان وجود دارد.
انتهای پیام/ يکشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۲۸