به گزارش
شستون؛ محمود فاطمی؛ رئیس مرکز بهداشت زاهدان در گفت و گو با خبرنگار
زاهدنیوز بیان کرد: جلوگیری از ادامه فعالیت 13 واحد تهیه و توزیع مواد غذایی با دستور سرپرست معاونت حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب و با حضور بازرسان واحد سلامت محیط و کار مرکز بهداشت زاهدان و نمایندگان برخی ارگانها به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی انجام شد.
وی افزود: این واحدها شامل قصابی، نانوایی، خواروبار فروشی و برنج فروشی است و یکی از راهکارهای اصلاح عملکرد واحدهای متخلف بهداشتی معرفی این واحدها به عموم مردم است و بازرسان بهداشت محیط این مرکز، ضمن بازرسی از واحدها، بر رعایت پروتکل های بهداشتی نظارت میکنند.
فاطمی تصریح کرد: در این بازرسی ها 260 کیلوگرم گوشت غیر قابل مصرف انسانی و مقادیری روغن خوراکی تاریخ مصرف گذشته و یا فاقد مشخصات بهداشتی جمع آوری گردید.
این مقام مسئول ادامه داد: بهداشت مواد غذایی عبارت است از رعایت کلیه موازینی که در تولید، فرآیند، نگهداری وعرضه مواد غذایی ضروری است تا ماده غذایی سالم و با کیفیت بالای بهداشتی به دست مصرف کنندگان برسد.
انتهای پیام/
http://asrehamoon.ir/vdceff8z7jh8evi.b9bj.html