شیرزاد کمالی در گفت و گو باش
شستون، با بیان اینکه خرمای ربی ارگانیک سراوان شهرت جهانی دارد، بیان کرد: کار برداشت خرما در شهرستان با خرمای ربی در نیمه اول مردادماه در بخش جالق آغاز شده و با برداشت رقم دیر رس ماکیلی و هلیله در آبان ماه به پایان می رسد.
وی افزود: نخل کاران از سطح ۱۱هزار و ۲۸۰هکتار خرمای دیم و آبی شهرستان بیش از ۳۸ هزار و ۱۷۰تن انواع خرما برداشت و روانه بازار های داخلی و خارجی می کنند.
مدیر جهاد کشاورزی سراوان ادامه داد: خرمای ربی در سطح هشت هزار و ۳۱هکتار و خرما مضافتی در سطح سه هزار هکتار بیشترین سطح زیر کشت نخلستان های شهرستان را به خود اختصاص داده و ۸۵۱ هکتار نیز زیر کشت سایر ارقام شامل رنگنو، پپو، پیمازو، ماکیلی و... است.
کمالی یاد آور شد: خرمای ربی سراوان به دلیل ارگانیک بودن مهمترین محصول صادراتی منطقه است که طی سالهای گذشته به کشورهای اروپایی صادر شده است.
وی خاطر نشان کرد: تاکنون ۶۰۰ هکتار از نخلستان ها ی خرمای دیم منطقه مک سوخته موفق به اخذ گواهی خرمای ارگانیک از شرکت سرس آلمان شده اند.
شایان ذکر است از کل سطح نخلستان ها ی شهرستان ۷۰۳۱ هکتار دیم و ۴۸۵۱ هکتار آبی است.
انتهای پیام/الف.د