۰

چرا دندانپزشکی جزء مشاغل پرخطر از نظر شیوع ویروس کرونا است؟

در میان فعالیت‌های درمانی، دندانپزشکی به‌دلیل نوع ابزارهای رایج در این حرفه همچون توربین و بادپاش مستعد شیوع ویروس کرونا است و در گروه مشاغل پرخطر دسته بندی می‌شود.
به گزارش شستون؛ به نقل از بهداشت نیوز:  با شیوع ویروس کرونا در اسفند ماه در ابتدا کلیه فعالیت‌ها به جز آن‌دسته از کسب و کارهایی که با ضروریات مردم سروکار داشت تعطیل شدند اما با پایان یافتن تعطیلات سال نو ستاد مقابله با کرونا با تقسیم‌بندی کسب و کارها، اجازه شروع به کار فعالیت‌های کم‌ریسک را صادر کرد.
در میان کسب و کارهای پرریسک برخی از فعالیت‌های درمانی همچون دندانپزشکی نیز در زمره امور پرخطر جای گرفته و همچنان به‌جز شرایط اضطرار اجازه فعالیت ندارد.
دندانپزشکی جزء مشاغل پرریسک از نظر شیوع کرونا است
به‌طور کلی جدای از نوع درمان برخی از ابزارهایی که در دندانپزشکی استفاده می‌شود خود مستعد شیوع ویروس کرونا است. این دو وسیله عبارتند از بادپاش و توربین.
بادپاش که آب و هوا را پودر و پخش می‌کند و سه عملکرد دارد: شستشو،‌ خنک کردن و خشک کردن سطح دندان را انجام می‌دهد.
وسیله دیگر توربین است که از این دستگاه برای تراشیدن سطح دندان استفاده می‌شود و در حین این فعالیت ریزذرات آب و هوا به سطح مورد نظر پاشیده می‌شود تا آن را خنک کند.
این دو وسیله باعث کوچک شدن ذرات آب می‌شود و ریزذرات آب و هوا خیلی راحت‌تر در فضا پخش می‌شوند. این مسأله باعث می‌شود اگر شخصی مبتلا یا ناقل کرونا باشد این ویروس به‌راحتی در محیط دندانپزشکی انتشار پیدا کند.
خطر ابتلا به کرونا در این محیط آنقدر بالا است که بعضی متخصصان بر این باورند که بعد از درمان یک بیمار با استفاده از توربین یا بادپاش بهتر است تا ۲۴ ساعت برای درمان بعدی از آن اتاق استفاده نشود تا هوای اتاق کاملاً تهویه شود.
موارد اورژانسی مراجعه به دندانپزشکی چیست؟
قاسم جان بابایی،‌ معاون درمان وزارت بهداشت، دندانپزشکی را از مشاغل بسیار پرخطر دانسته و از مردم خواسته که فقط برای موارد اورژانس به کلینیک‌ها مراجعه کنند و این خدمات اورژانسی نیز فقط باید در کلینیک‌های مشخصی انجام شود که دانشگاه‌های علوم پزشکی آنها را اعلام می‌‌کنند.
برخی از موارد اورژانسی به‌منظور مراجعه به دندانپزشکی عبارتست از: شکستگی دندان، خونریزی‌ بعد از کشیدن دندان، آبسه‌ دندان و تورم صورت، عفونت‌های لثه و مخاط دهانی و شکستگی‌های فک و صورت.
منبع: آنا
شنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۳۹
کد مطلب: 17935
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *