به گزارش
شستون به نقل از وبلاگ ت
خشا، پس از جمع آوری گل های محمدی، گلبرگ ها را از هم جدا کرده و در یک ظرف قرار دهید.
گلبرگ ها را به صورت لایه در ظرف بریزید ( یک لایه گلبرگ و یک لایه شکر).
پس از اینکه تمامی گلبرگ ها و شکر های مورد نیاز را در ظرف قرار داده، درب ظرف را با پارچه کاملا تمیز پوشانده و در یخچال(یا مکان خنک) قرار دهید.
سپس به مقدار لازم شکر را با آب بجوشانید هنگامی که آب و شکر غلیظ شد به گلبرگ ها اضافه و کنید و خوب هم بزنید.
پس از خنک شدن به عنوان صبحانه با کره میل کنید