به گزارش پایگاه خبری
شستون، ایوب کرد تمینی در کمیته مشترک بیماریهای هاری و تب کریمه کنگو سیب و سوران گفت: هماستانیهای گرامی باتوجهبه فرارسیدن فصل گرما و آغاز مجدد فعالیت کنه ناقل ویروس تب کنگو، لازم است تا گوشت قرمز را از محلهای معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و درصورت خرید گوشت دامهایی که از سلامت آنها مطمئن نیستند؛ گوشت را به مدت 24 ساعت دریخچال نگهداری کنند.
وی افزود: رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی بهداشتی مانند استفاده از دستکش، برای افرادی که با دام زنده سروکار دارند، الزامی است چرا که راه اصلی ابتلا به تب کریمه کنگو تماس با کنه آلوده و ترشحات بدنی حیوان است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران با بیان اینکه
ویروس این بیماری پس از پخت کامل، از بین می رود بنابراین گوشت و جگر خام یا نیم پز همچنان میتواند این ویروس کشنده را منتقل کنند، ادامه داد: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری حاد تبدار است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل میشود.
ادهم جهاندیده رئیس دامپزشکی سیب و سوران نیز گفت: مجموعه دامپزشکی شهرستان با تمام توان در خصوص نظارت و مراقبتهای دامی و حیوانات آمادگی کامل را دارد.
وی افزود: مردم باید گوشت مصرفی خود را از مراکز معتبر تهیه نمایند و افرادی که دارای سگهای نگهبان درمنازل و اماکن میباشند حتما نسبت به واکسینه نمودن آنان اقدام نمایند.
در پایان این جلسه مصوب گردید که آموزشهای عمومی از طریق رسانههای مجازی و کارگاههای حضوری به مردم ارایه گردد و همچنین نیز بهمنظور جمعآوری زبالهها سطلهای مخصوص تعبیه شود و زبالهها بهصورت بهداشتی و اصولی دفن شوند.
انتهای خبر/